Accord World Music

Accord World Music Ügynökség

A Herczku Ági és a Banda lemeze a nemzetközi világzenei toplistán


A Herczku Ági és a Banda Live at Womex című lemeze felkerült a legjobb húsz világzenei album közé, amelyet a WMCE - World Music Charts Europe tett közzé honlapján július 1-jén. A világ legrangosabb világzenei toplistáját 24 ország 50 rádiós szakemberének szavazatai alapján állítják össze és teszik közzé havonta a legfrissebb lemezekből a www.wmce.de oldalon. 
A WMCE tagjai rádiós világzenei szakemberek, akik egymástól függetlenül választják ki az európai kiadók által a közelmúltban publikált több száz album közül azokat, amelyek szerintük az adott hónap legjobb lemezei. 
 
A Herczku Ági és a Banda a 2015 októberi WOMEX-en, a Müpában mutatta be Bandázom című albumát a nemzetközi promótereknek. A nagysikerű őszi koncertről felvétel készült, a WOMEX szervezőstábja pedig teljesen rendhagyó módon hozzájárult a megjelenéshez. A Fonó kiadásában megjelent albumon a teljes koncertfelvétel mellett négy vadonatúj stúdiófelvétel is szerepel. A keverés és hangszerelés is Nikola Parov munkáját dícséri, aki a Banda összes, a lemezen szereplő számát jegyzi, csakúgy mint az előző albumon. 
 
A lemez megvásárolható a Fonó webboltjában, illetve a terjesztőknél, valamint digitalis terjesztésben az ITunes, Amazon Deezer, Spotify stb. felületeken. 
←Vissza
Fel ↑
Fel ↑