Accord World Music

Accord World Music Ügynökség

Herczku Ágnes

Ha a magyar népzenéről illetve világzenéről van szó, Herczku Ágnes megkerülhetetlen személyisége a műfajnak, holott azon előadók közé tartozik akik "civilként" kerültek a színpadra: hét éves kora óta tanult zenét, majd jazz-balettet és néptáncot, mégsem készült hivatásos színpadi pályára.


Produkciók

Herczku Ági és a Banda

Herczku Ágnes és Nikola Parov a magyar népzenei, világzenei élet megkerülhetetlen személyiségei. Műsorukban Herczku Ágnes hagyományőrző albumának dalai mellett az aranylemezes, többszörös Fonogram-díjas szerzőpáros saját szerzeményei, világzenei feldolgozásai szerepelnek. 
A koncerten Herczku Ágnest és Nikola Parovot kiváló népzenészek, valamint Födő Sándor Fodo zongorán, harmonikán és ütőhangszereken kíséri. 
Tovább →

Produkciók NPQ

Nikola Parov Quartet

A koncerten Herczku Ágnest és Nikola Parovot Födő Sándor Fodo zongorán és ütőhangszereken, Wertetics Szlobodán harmonikán kíséri.  

Herzcku Ágnes életrajz

Herczku Ágnes 1998-ban került a Honvéd Együttes tánckarába, itt kezdődött el a tánccal párhuzamosan, hivatásos énekesi pályafutása is. Hihetetlen affinitása a különböző műfajok iránt rendkívül gyorsan a magyar ethno-kortárs énekes mezőny csúcsára emelte.
Tovább →

Herczku Ágnes videók

Tovább →

Herczku Ágnes zenék

Néhány szám Herczku Ágnestől...
Tovább →
←Vissza
Fel ↑
Fel ↑